Venevälitys

Nordic Boathouse edustaa Grabau International Yacht Brokerage -yhtiötä Pohjoismaissa. Meillä on toimistoja Ruotsissa ja Suomessa. Yhdessä Grabau Internationalin kanssa pystymme tarjoamaan suuren valikoiman korkealaatuisia purje- ja moottoriveneitä ympäri maailman. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää unelma veneesi ilman että joudut huolehtimaan myyjän luotettavuudesta tai veneen kunnosta. Kun haluat myydä veneesi, saat kauttamme laajan markkinan ja asiantuntijapalveluja myyntiprosessin kaikissa vaiheissa.

Grabau International

Grabau International on erikoistunut veneiden välitykseen, uusiin laadukkaisiin performance ja cruising -purjeveneisiin, sekä moottoriveneiden myymiseen.

Pääkonttori sijaitsee Lymingtonissa, Isossa-Britanniassa. Yhtiöllä on toimistot Palma de Mallorcalla, Italiassa, Kanariansaarilla, Suomessa, Ruotsissa, Skotlannissa ja Lontoossa, sekä edustus kaikkialla muualla maailmassa.

Ammattitaitoinen venevälityspalvelumme on maailmanlaajuinen. Edustamme myös Ocean Qualitys Systemsin Ocean Explorer -katamaraaneja.

Veneitä, joita listaamme ja myymme

Grabau International Yacht Brokerage & Conveyancing tarjoaa yli 20 vuoden kansainvälisen kokemuksen veneiden välityksessä. Olemme maailmanlaajuinen arvostettu asiantuntija veneiden välityksessä ja korkealaatuisen uusien veneiden myymisessä. Meillä on vahvat yhteistyösuhteet useiden vakiintuneiden yritysten kanssa. Näitä ovat mm. Baltic Yachts, Vismare Marine ja Rizzardi Yachts.

Keskitymme performance cruisereihin, kuten Nautor Swaniin, Hallberg-Rassysiin ja X-Yachtsin kaltaisiin veneisiin. Meillä on myös vankka osaaminen useista parhaista moottoriveneistä, esimerkiksi Sanlorenzo, Bertram, Nimbus ja Pershing -merkeistä.

Välitys veneitä

Porsius 28m Aluminium Ketch-Rigged Motorsailer
€ 950000 tax paid
1985

Lisätietoa

Hylas 54
€ 550000 tax paid
2005

Lisätietoa

Solaris 50
€ 650000 tax not paid
2018

Lisätietoa

De Schepper Gilles Vaton Trehard 83
€ 850000 tax not paid
1991

Lisätietoa

Yleistä tietoa

Veneen ostaminen on merkittävä taloudellinen sitoumus, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Ensin on tietysti tarkistettava, että vene sopii ostajan tarkoituksiin ja että hinta on oikea ja vene kunnossa. Sen lisäksi ostajan täytyy voida varmistua siitä että myynnissä olevan veneen mukana ei tule rasituksia tai piilotettuja yllätyksiä liittyen lailliseen nimikkeeseen, rekisteröintiin, arvonlisäveroon tai CE-vaatimuksiin. Yksityisesti myytävät veneet voivat olla myynnissä väärällä nimellä ja väärin lasketulla arvonlisäverolla. Venevälittäjän työ on löytää sopiva vene sopivalle ostajalle. Sen lisäksi välittäjän tulee varmistaa, että ostaja on täysin tietoinen siitä, mitä ostaa, ja että kaikki ostoon liittyvät tositteet ja sopimukset ovat asianmukaisesti tehty ja kunnossa.

Ammattimainen venevälittäjä hallitsee prosessin kaikki yksityiskohdat ja tietää sudenkuopat. Työhön kuuluu edustaa molempia osapuolia kaupassa. Sekä myyjälle että ostajalle on etua siitä että yksi osapuoli valvoo kaupantekoa, eikä aikaa kulu kahden eri osapuolen edustajien parissa. Tällä mallilla viestintä kaikkien osapuolten välillä on suoraviivaista ja selkeätä.

Grabau International on ABYA-rekisteröity ammattimainen venevälitysyritys, joka työskentelee näiden käytäntöjen ja sääntöjen mukaisesti. Rekisteröinti edellyttää että välittäjä on ammatillisesti pätevä ja vastuuvakuutettu. Kaikki asiakkaan varat säilytetään luottamuksellisesti asiakastileillä.

Ajankohtaista

Asiakaskokemuksia