Venevälitys

Nordic Boathouse edustaa Grabau International Yacht Brokerage -yhtiötä Pohjoismaissa. Meillä on toimistoja Ruotsissa ja Suomessa. Yhdessä Grabau Internationalin kanssa pystymme tarjoamaan suuren valikoiman korkealaatuisia purje- ja moottoriveneitä ympäri maailman. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää unelma veneesi ilman että joudut huolehtimaan myyjän luotettavuudesta tai veneen kunnosta. Kun haluat myydä veneesi, saat kauttamme laajan markkinan ja asiantuntijapalveluja myyntiprosessin kaikissa vaiheissa.

Grabau International

Grabau International on erikoistunut veneiden välitykseen, uusiin laadukkaisiin performance ja cruising -purjeveneisiin, sekä moottoriveneiden myymiseen.

Pääkonttori sijaitsee Lymingtonissa, Isossa-Britanniassa. Yhtiöllä on toimistot Palma de Mallorcalla, Italiassa, Kanariansaarilla, Suomessa, Ruotsissa, Skotlannissa ja Lontoossa, sekä edustus kaikkialla muualla maailmassa.

Ammattitaitoinen venevälityspalvelumme on maailmanlaajuinen. Edustamme myös Ocean Qualitys Systemsin Ocean Explorer -katamaraaneja.

Veneitä, joita listaamme ja myymme

Grabau International Yacht Brokerage & Conveyancing tarjoaa yli 20 vuoden kansainvälisen kokemuksen veneiden välityksessä. Olemme maailmanlaajuinen arvostettu asiantuntija veneiden välityksessä ja korkealaatuisen uusien veneiden myymisessä. Meillä on vahvat yhteistyösuhteet useiden vakiintuneiden yritysten kanssa. Näitä ovat mm. Baltic Yachts, Vismare Marine ja Rizzardi Yachts.

Keskitymme performance cruisereihin, kuten Nautor Swaniin, Hallberg-Rassysiin ja X-Yachtsin kaltaisiin veneisiin. Meillä on myös vankka osaaminen useista parhaista moottoriveneistä, esimerkiksi Sanlorenzo, Bertram, Nimbus ja Pershing -merkeistä.

Välitys veneitä

Marlow 57E Explorer
£ 695000 tax paid
2006

Lisätietoa

Warwick 95 Sloop
€ 3450000 tax not paid
2012

Lisätietoa

Sanlorenzo 72
€ 1495000 tax paid
2003

Lisätietoa

Wauquiez Pilot Saloon 48
£ 395000 tax paid
2016

Lisätietoa

Yleistä tietoa

Veneen ostaminen on merkittävä taloudellinen sitoumus, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Ensin on tietysti tarkistettava, että vene sopii ostajan tarkoituksiin ja että hinta on oikea ja vene kunnossa. Sen lisäksi ostajan täytyy voida varmistua siitä että myynnissä olevan veneen mukana ei tule rasituksia tai piilotettuja yllätyksiä liittyen lailliseen nimikkeeseen, rekisteröintiin, arvonlisäveroon tai CE-vaatimuksiin. Yksityisesti myytävät veneet voivat olla myynnissä väärällä nimellä ja väärin lasketulla arvonlisäverolla. Venevälittäjän työ on löytää sopiva vene sopivalle ostajalle. Sen lisäksi välittäjän tulee varmistaa, että ostaja on täysin tietoinen siitä, mitä ostaa, ja että kaikki ostoon liittyvät tositteet ja sopimukset ovat asianmukaisesti tehty ja kunnossa.

Ammattimainen venevälittäjä hallitsee prosessin kaikki yksityiskohdat ja tietää sudenkuopat. Työhön kuuluu edustaa molempia osapuolia kaupassa. Sekä myyjälle että ostajalle on etua siitä että yksi osapuoli valvoo kaupantekoa, eikä aikaa kulu kahden eri osapuolen edustajien parissa. Tällä mallilla viestintä kaikkien osapuolten välillä on suoraviivaista ja selkeätä.

Grabau International on ABYA-rekisteröity ammattimainen venevälitysyritys, joka työskentelee näiden käytäntöjen ja sääntöjen mukaisesti. Rekisteröinti edellyttää että välittäjä on ammatillisesti pätevä ja vastuuvakuutettu. Kaikki asiakkaan varat säilytetään luottamuksellisesti asiakastileillä.

Ajankohtaista

Asiakaskokemuksia

Smooth and hassle-free

I sold my Nimbus 350/motorboat through Nordic Boathouse and I was truly satisfied. From marketing the boat, handling all the documents, selling it, and delivering it to the new owner it was smooth and totally hassle-free. I can truly recommend them and I wouldn’t doubt a second, to use them again in the future.

Tom Jungell
Nimbus 350 Coupe

Qvarken Boat Charter

Vi från Qvarken Boat Charter så är mycket nöjda med hur försäljningen av vår Beanetau 49 fly gick till. Väl skött från början till slut.

Stig- Erik Herrgård
Beneteau 49 GT FLY

Vi kan med glädje rekommendera

Mitt under Covid-pandemin hittade vi den båt vi letat efter, en Catana-65 från 2011 som låg i Florida.

I normala fall hade vi gjort flera besök men nu fick vi falla tillbaka på mäklare och videobesök – något som blev en utmaning. Grabau gjorde vad som var nödvändigt och framför allt var det mäklaren Matias som ansträngde sig till det yttersta för att hjälpa oss och kontrollera att allt blev så rätt som möjligt.

Matias hanterade alla sortens frågor från försäkringar och inhyrd besättning till certifikat och tekniska detaljer. Vi kan med glädje rekommendera Grabau och Matias som mäklare vid köp av en större Yacht.

Dag Sundman
Catana 65