Båtförmedling

Nordic Boathouse är skandinaviska agenturen för Grabau International. Med kontor i Sverige och Finland, tillsammans med Grabau International, erbjuder vi ett stort utbud av segelbåtar och motorbåtar av hög kvalitet över hela världen, vilket skapar möjligheter att hitta din drömbåt samt breddar marknaden när du väljer att sälja din båt.

Grabau International

Grabau International är ett båtförmedlingsföretag som är specialiserad på segel- och motorbåtar av hög kvalitet och prestanda, med huvudkontor i Lymington, Storbritannien. Företaget har representation runt om i Europa med kontor i Palma de Mallorca, Italien, Kanarieöarna, Finland, Sverige , Skottland och London vidare även i Nya Zeeland, Australien och resten av världen.

Våra professionella mäklartjänster för båtförsäljning erbjuds över hela världen. Vi är också agenter för Ocean Quality Systems line, Ocean Explorer Catamarans

Båtar vi säljer

Grabau International erbjuder över 20 års kontinuerlig erfarenhet av internationell båtförmedling. Företaget är specialiserad inom segel- och motorbåtar av högkvalitet och prestanda i Europa och resten av världen.

Som ett resultat av vår omfattande erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka arbetsrelationer med flera väletablerade företag, inklusive Baltic Yachts, Vismara Marine och Rizzardi Yachts.

Vi har ett starkt fokus på segelbåtar som Nautors Swans, Hallberg-Rassys och X-Yachts. Vi har även några av de bästa motorbåtar som finns på marknaden inklusive San Lorenzo, Rizzardi, Bertram och Pershing bland andra.

Segel- & motorbåtar till salu

Vismara Marine / Marten Yachts V65 Fast Cruiser
€ 1250000 tax paid
2003

Detaljer

Dale Nelson 38 Aft Cabin
£ 325000 tax paid
2003

Detaljer

Ocean Tec Humphreys SF400
€ 327500 tax paid
2021

Detaljer

Hanse 548
€ 465000 tax paid
2019

Detaljer

Övrig information

Att köpa båt är ett betydande ekonomiskt åtagande och är inte något att ta lätt på. Bortsett från de uppenbara punkterna – såsom lämplighet för ändamål, pris, skick och båtens prestation – måste extra försiktighet vidtas för att se till att båten säljs bekymmersfritt utan onödiga och dolda överraskningar när det gäller laglig titel, registrering, moms eller CE-överensstämmelse. Dessa komplicerade rutiner innebär ofta att många båtar som säljs privat byter ägare oskyldigt med fel titel eller tveksam moms. Jobbet för en professionell båtmäklare är inte bara att matcha köpare med rätt båt, utan att se till att köparen är helt medveten om vad de köper samt vad allt pappersarbete faktiskt betyder och att processen går rätt till.

En professionell båtmäklare utför alla moment av köpprocessen för både köpare och säljare, från början till genomfört köp. För att göra en jämförelse med fastighetsförsäljning så uppfyller den professionella båtmäklaren uppdraget som försäljningsagent åt båda parter samtidigt. Den viktigaste fördelen för säljaren och köparen är att med bara en part som kontrollerar köpet förlorar man inte tid på grund av utdragen kommunikationen mellan flera parter under processen samt att samma information ges till båda parter och kommunikationsnivån förbättras avsevärt.

Grabau International är ett ABYA-registrerad professionell båtförmedlingsföretag som arbetar enligt ABYA: s uppförandekod. Denna förordning kräver att en mäklare är professionellt kvalificerad, har professionella skadeförsäkringar och innehar alla kundpengar i dedikerade kundkonton skrivna i förtroende hos sin bank.

Senaste nytt

Kundupplevelser

[testimonial_view id=”4″]