Hallinnointi

Hallinnointi

Nordi Boathouse tarjoaa täyden palvelun veneellesi. Pidämme huolta veneestäsi ja teemme kaikkemme ylläpitääksemme sen arvon. Palvelu sisältää täyden ylläpidon, hallinnoinnin ja varastoinnin, sekä veneen kustannusten ja tulojen kartoituksen.

Ympärivuotinen huolto veneellesi

Ylläpito

Onko elämäsi kiireistä ja haluat vapauttaa veneen hoitamiseen kuluvan ajan muihin asioihin? Tarjoamme veneellesi täyden ylläpidon. Palveluun sisältyy täysi ylläpito ja talvisäilytys. Ennakoimme veneen kustannukset ja tuottomahdollisuudet ja teemme veneelle 5-vuotissuunnitelman. Pidämme veneestäsi huolta kuin se olisi omamme.

Huolto

Tarjoamme veneellesi ympärivuotisen huoltopalvelun.

Palveluun sisältyy:
Moottorin huolto, sähköhuolto ja keväthuolto
Korjaukset, entisöinnit ja ehostus
Talvisäilytys ja kausihuollot
Volvo Penta ja Mercury -moottorihuolto
Veneen telakointi ja vesillelasku

Satama
Uusi kotisatama veneellesi. Joka toimii täydellisesti kotisatamana ja tulevaisuudessa vierasatamana. Sähkö ja vesi satamassa.

Venevuokrauksen hallinnointi

Ammattitaitoinen tiimimme tekee veneenomistamisesta huoletonta. Halutessasi vuokraamme venettäsi muille veneilijöille, mikä kattaa veneen ylläpidosta syntyviä kustannuksia.

Meillä on monipuolinen kokemus veneiden käsittelystä, ylläpidosta, huollosta, turvallisuudesta, logistiikasta ja rakentamisesta. Autamme sinua kaikissa veneen omistamiseen liittyvissä tilanteissa ympäri vuoden.