Perintö, Suunnittelu & Ammattitaito

Perintö

Pietarsaaren seudulle perustettu Ocean Explorer jatkaa seudun kunniakasta pitkää veneenvalmistajien tarinaa. Veneenvalmistajat ovat yhdessä muodostaneet OQS Ocean Quoality Systemsin.

Yhteistyökumppanit, jotka rakensivat samalla alueella korkean suorituskyvyn luksusjahteja, ovat nyt panostaneet osaamisensa luodessa Ocean Explorer -katamaraanin.

Henkilöstö on tehnyt tiivistä yhteistyötä alueen kahden muun suuren venevalmistajan, Baltic Yachts Finlandin ja Nautors Swanin kanssa. Tämä pieni alue Suomessa on maailmankuulu valmistamistaan purjeveneistä ja jahdeista.

Kansainvälisesti arvostettu suunnittelija, German Frers, joka tunnetaan kauniista ja tehokkaasta suunnitteluista, sekä omasta asiantuntevasta Ocean Explorer -tiimistä, suunnittelee ja rakentaa jokaisen veneen asiakkaan kanssa neuvotellen. Kaikki yksityiskohdat hiotaan ammattitaitoisesti ja jahtisi suunnitellaan turvalliseksi ja mukavaksi. Tuloksena on ensiluokkainen vene, jolla voit purjehtia vaikka maailman ympäri.

Ocean Explorer -katamaraani on erittäin suorituskykyinen, ylellinen jahti, joka on räätälöity puhtaaseen purjehdusnautintoon ja rakennettu navigoimaan ja tutkimaan kartoittamattomia alueita.

Suunnittelu

OE 60, 72 ja 78 -veneet on kaikki suunniteltu German Frersin toimesta. Frers tunnetaan tyylikäslinjaisista jahdeista, joita kehutaan kauneimmiksi koskaan suunnitelluista veneistä. Frersin jahdit ovat myös poikkeuksetta erittäin suorituskykyisiä.

Välittäjämme tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa löytääkseen parhaimmat ratkaisut jokaiselle omistajalle. Mikään jahti ei ole täsmälleen sama kuin toinen, vaikka joitain parhaita konsepteja käytetään tietysti uudelleen. Suunnittelutiimi on täällä toteuttaakseen ideasi ja unelmasi.

Ammattitaito

OQS: n takana oleva tiimi koostuu neljästä perustajasta. Kaikilla on vankka tietämys omalta alaltaan. Tiimissä on jahtien puusepän- ja sisustustöiden asiantuntija, tämän kokoisten jahtien teknisten ratkaisujen huippuosaaja, merielektroniikan asiantuntija ja vakiintunut käsintehtyjen tai laserleikattujen metallikomponenttien toimittaja.

Tämä tiimi on erittäin hyvä löytämään ratkaisuja omistajille, jotka rakentavat unelmajahtiansa. Pitkän kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi OQS:n tiimillä on myös intohimo tehdä ainoastaan korkealaatuisia jahteja. Tieto, taito, kokemus ja intohimo takaavat että Ocean Explorer -katamaraanit ovat aivan omaa luokkaansa.